toate categoriile

industria de știri

Esti aici : Acasă> Noutăți > industria de știri

Cum să obțineți un aspect de design interior industrial

Ora: 2022-10-19 Accesări: 18

1

Stilul de design interior industrial este o alegere populară pentru cei din domeniul creativ. Acest stil de design amintește de o perioadă în care produsele erau făcute manual și cu grijă. Produsul finit a fost ceva de admirat și prețuit. Acest sentiment are ecou în modul în care designerii industriali de interior își abordează munca.


Indiferent dacă doriți să adăugați un aspect mai urban casei dvs. sau pur și simplu doriți să creați o senzație mai industrială în spațiul dvs. de birou, există câteva elemente cheie de design pe care va trebui să le încorporați. De la pereți de cărămidă expusă până la tavane expuse și detalii metalice, iată cum puteți obține un aspect de design interior industrial.


1. Pereți de cărămidă expusă
Una dintre cele mai populare caracteristici într-un interior în stil industrial este pereții expuși de cărămidă. Acest lucru se poate realiza prin îndepărtarea gips-cartonului existent pentru a dezvălui cărămida de dedesubt sau prin adăugarea de panouri din cărămidă artificială. Dacă dorești un aspect mai autentic, optează pentru cel real. În caz contrar, panourile false pot oferi aceeași estetică vizuală. Oricum, pereții din cărămidă expuși sunt o modalitate excelentă de a adăuga textura și caracter oricărui spațiu.

2

2. Plafoane expuse
Un alt element popular în spațiile industriale sunt tavanele expuse. Acest lucru poate fi realizat prin îndepărtarea tavanelor sau pur și simplu lăsând expuse grinzile și conductele. Acest lucru creează o senzație mai deschisă și mai aerisit în spațiu și, de asemenea, ajută la evidențierea înălțimii camerei. Tavanele expuse sunt, de asemenea, excelente pentru a ascunde cablurile și instalațiile sanitare inestetice care altfel ar fi vizibile.

3 

3. Detalii metalice
O altă modalitate de a adăuga o senzație industrială oricărui spațiu este prin încorporarea detaliilor metalice. Acest lucru se poate face prin utilizarea de corpuri de iluminat metalice, corpuri sanitare, mobilier și chiar artă de perete. Oțelul inoxidabil este o alegere populară pentru acest stil, deoarece are un aspect modern. Cu toate acestea, alte metale, cum ar fi cuprul și alama, pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea o estetică industrială. Doar asigurați-vă că nu exagerați cu metalele, deoarece prea multe pot părea aglomerate și ocupate.

4

4. Podele din beton
Pardoselile din beton sunt un alt element comun în spațiile industriale datorită naturii lor durabile și ușor de întreținut. De asemenea, sunt disponibile pe scară largă, ceea ce le face o opțiune mai prietenoasă cu bugetul decât alte opțiuni de pardoseală, cum ar fi lemnul de esență tare sau gresia. Pentru a da podelelor din beton un aspect mai finisat, acestea pot fi vopsite sau vopsite într-o varietate de culori. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga personalitate spațiului fără a exagera cu decorarea.

5

5. Mobilier simplu
Când vine vorba de mobilarea unui spațiu industrial, mai puțin înseamnă cu siguranță mai mult. Rămâneți cu mobilierul simplu, care are linii curate și evitați orice este prea agitat sau ornamentat. Acest lucru va ajuta la menținerea spațiului deschis și aerisit, oferind totuși toate funcțiile necesare unei camere bine proiectate. Alege piese de mobilier realizate din materiale naturale precum lemnul sau pielea deoarece acestea vor completa celelalte materii prime folosite in spatiu precum betonul si metalul. Și nu uitați de depozitare! Adăugarea de opțiuni de depozitare, cum ar fi rafturi sau dulapuri, va ajuta la menținerea spațiului organizat și neaglomerat.

6